Bugun...



ÖGG sınav sonuçları için gözler EGM'de...

ÖGG sınav sonuçları için adayların araştırmaları sürüyor. 19 Aralık tarihinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik Görevlisi sınavının ardından geride kalan 10 günlük sürecin ardından sınava katılım sağlayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içerisinde beklemeye başladı. Peki 95. dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2021 13:35

 ÖGG sınav sonuçları için gözler EGM'de...

ÖGG 95. dönem sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 19 Aralık tarihinde gerçekleştirilen ÖGG sonuçlarının ardından sınava katılım sağlayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından sonuçların açıklanacağı tarih hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanır?

95. DÖNEM ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

95. dönem ÖGG sonuçlarının açıklanacağı tarih konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. 94. dönem ÖGG sınavı 17 Ekim tarihinde gerçekleştirilmiş sonuçlar ise 5 Kasım tarihinde adayların erişimine açılmıştı. 18 gün süren aranın ardından erişime açılan son sınavın sonuçları baz alındığında 95. dönem ÖGG sonuçlarının 6 Ocak tarihinde ya da Ocak ayının ilk haftasında erişime açılması bekleniyor.

95. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

95.dönem ÖGG sınav sonuçları onlineislemler.egm.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak. Adaylar sonuçların açıklandığı andan itibaren TC kimlik numarası Sınav adı ve Güvenlik Kodu bilgilerini ekledikten sonra sonuçlarını sorgulayabilecek. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI