Bugun...



TYT-AYT-YDT sınav tarihleri açıklandı mı?

YKS sınav tarihleri için adayların araştırmaları devam ediyor. Her yıl ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Üniversite sınavı YKS üç ayrı oturumda gerçekleştiriliyor. İlk oturum Temel Yeterlilik Testi ikinci oturum Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testinden oluşuyor. Peki YKS 2022 başvuruları ne zaman alınacak?

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2022 09:50

TYT-AYT-YDT sınav tarihleri açıklandı mı?

YKS başvuru tarihleri adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her yıl binlerce adayın katılım sağladığı YKS sınavı için başvuruların alınacağı tarihleri ÖSYM yayımladığı 2022 sınav takvimi aracılığı ile tüm adaylara duyurdu. Sınava katılacak olan adaylar başvuruların alınacağı tarihleri ve detayları araştırmaya devam ediyor. Peki YKS 2022 başvuruları hangi tarihlerde alınacak?

2022 YKS BAŞVURU TARİHLERİ

2022 YKS başvuruları 11 Şubat 7 Mart tarihleri arasında alınacak. YKS sınavı için geç başvuru işlemleri ise 16-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2022 YKS SINAVI NE ZAMAN (TYT-AYT-YDT)

2022 YKS sınavı 18-19 Haziran tarihlerinde üç farklı oturumda gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak. izcihabrajansi.com




Kaynak: izcihabrajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI