Bugun...



Beykoz Belediyesi Gittikçe Batıyorsunuz Hani Avrupa Ve Türkiye Şampiyonunuz

Beykoz belediyesi gençlik ve spor müdürlüğünün tekvando dalında Avrupa ve Türkiye şampiyonu olarak sosyal medyalarda ve haberlerde video çekimlerinde Dilara Şirini Avrupa ve Türkiye şampiyonu olarak duyuran bu sporcumuz bakın şimdi nerede.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-12-2022 17:51:29 Tarih: 24-12-2022 15:41

Beykoz Belediyesi Gittikçe Batıyorsunuz Hani Avrupa Ve Türkiye Şampiyonunuz

BAKIN 15 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU NASIL YALANLARINA ALET ETTİRİYORLAR PES DOĞRUSU 

 

 

YAPILAN HABERLER 

https://www.izcihaberajansi.com/ajansimizda-yalan-haber-yok-beykoz-belediyesi-yalan-makinesi/37566/

https://www.izcihaberajansi.com/yalan-makinesi-beykoz-belediyesi-bu-haberimize-cevap-verinde-gorelim/37579/

https://www.izcihaberajansi.com/ajansimizda-yalan-haber-yok-beykoz-belediyesi-yalan-makinesi/37566/

https://beykoz.bel.tr/sayfa/5/455/yaln%C4%B1zca_kursu_basarilari

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-genclik-spor-kulubunun-taekwondo-dalinda-ne-avrupa-nede-turkiye-sampiyonlugu-ve-kupalari-yok-kulliyen-yalan/35335/

 

 

Haber ajansımız Beykoz belediyesi gençlik ve spor müdürlüğü tekvando dalında Dilara Şirinle ilgili birkaç kez haberlerini yayınlamışızdır. Beykoz belediyesi Dilara Şirini sosyal medyalarda ve bazı yerel haberlerde Dilara Şirini Avrupa ve Türkiye şampiyonu olarak tanıttıklarını Dilara Şirini kamera karşısına çıkararak Beykoz belediyesi logosu önünde masa üstünde de üç tane kupa konularak. Beykoz belediyesi Beykoz halkının gözünün içine baka baka 15 yaşındaki kız çocuğunu yalanlarına alet ettirerek Dilara Şirini kamera karşısında konuşturularak sözde Dilara Şirin Avrupa ve Türkiye birincisi olarak kendini tanıtarak ve daha sonra yalan makinesi olan Murat Aydına teşekkür ettiğini burada Dilara şirini sadece yalanlarına alet eden çok sayıda kişilerin olduğu şöyle ki Beykoz gençlik ve spor müdürü yine yalan makinesi olan tekvando antrenör Osman Günaçtı ve Murat Aydın.

 

Haber ajansımız her zamanki gibi yapmış olduğu haber dosyalarını sonuna kadar takip ettiğinden bu haber dosyamızda da bakın yapmış olduğumuz araştırmada. Dilara Şirin doğum yeri Beykoz olduğundan ama ikametinin Maltepe de yaşadığını tekvandoyu Osman Günaçtı dan öğrenmediğini tekvando hocası başka biri olduğunu Dilara Şirin almış olduğumuz bilgiye göre Beykoz belediyesi tarafından aylık bağlandığını antrenmanlarını Beykoz’da yapmadığı antrenörünün de Osman Günaçtı olmadığını Dilara Şirinin kamera karşısında yalan söylemeye tekvando hocası Osman Günaçtı ve o dönemin Beykoz belediyesi spor ve gençlik müdürünün yaptırdığını. Beykoz belediyesi 15 yaşındaki kız çocuğunu rencide ettirdiğini Dilara Şirin Beykoz belediyesinde en ufak şekilde spor yapmayacağını Beykoz belediyesinde antrenmanlara gitmediğini.

 

15 yaşındaki Dilara Şirine Türkiye ve Avrupa Şampiyonuyum deyip Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a Teşekkür ettirilen Dilara Şirin  gerçekleri görmüş olacak ki sözde Antrenör Osman Günaçtı ile Yollarını Ayırıp Sancak tepede Türk Telekom Spor Kulübü ile Antrenmanlara başladı.

Türk Telekom Spor Kulübü Antrenörü Ayhan Tanrıverdi yaptığı paylaşımda derece alan Sporcuların arasında Dilara Şirini de paylaştı. 

Dilara Şirine Türk Telekomda başarılar Diliyoruz.Ancak Maltepede Oturan Sancaktepede spor hayatını sürdüren Dilara şirin Beykoz Belediyesinden ne kadar maaş alıyor.Neden maaş alıyor.Yetkilierden cevap

Daha öncedende Beykoz Belediyesi Tekvando Takımın Harcamış olduğu Alışverişde paylaşmıştık bekliyoruz.

izcihaberajansi.com

                                 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI